Home / Lajme / Zhduket një person në Vushtrri

Zhduket një person në Vushtrri

Të hënën në Vushtrri, një person ka informuar policinë se në këtë datë djali i tij me të meta psikike ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij.

Njësitet policore janë duke e hetuar rastin, njofton Policia e Kosovës,


Lajmi Fresh

HULUMTIM “NJOHJA DHE RESPEKTIMI I LIGJEVE NË KOSOVË”

Dy studentë nga Kolegji Universum, Lirim Hysenaj dhe Artina Lecaj, kanë përfunduar një hulumtim në …