Home / Kuriozitete / VIDEO/Tag shokin qe ja kishe bo Sonte Qyshtu..
Loading...

Lajmi Fresh

Mrekullia e memorizimit të Kuranit, Kurani dhe Shkenca

Memorizimi I Kuranit Studimet bashkëkohore tregojnë se mësimi i Kuranit përmendësh, forcon imunitetin e trupit …