Home / Kuriozitete / VIDEO/A keni deshire me pas gjith nga dy femije si keta
Loading...

Lajmi Fresh

Mrekullia e memorizimit të Kuranit, Kurani dhe Shkenca

Memorizimi I Kuranit Studimet bashkëkohore tregojnë se mësimi i Kuranit përmendësh, forcon imunitetin e trupit …