Home / Lajme / Vendimi i Trump për Jerusalemin – protestohet edhe në Turqi (FOTO)

Vendimi i Trump për Jerusalemin – protestohet edhe në Turqi (FOTO)

Vendimi i Presidenti Trump ku njeh Jerusalemin, kryeqytet të Izraelit, po përcillet me shumë pakënaqësi.

Rreth rrezikut të këtij vendimi ishte paralajmëruar më parë dhe nga shtetet me fuqi botërore, megjithatë Presidenti Trump realizoi atë që kishte paraparë.

E një vendim të tillë nuk e mirëpritën palestinezët, megjithatë turma njerëzish janë parë edhe pranë ambasadës amerikane në kryeqytetin turk Ankara,

Për më shumë ja disa fotografi që sjell gazetari i BBC me seli në Turqi:


Lajmi Fresh

HULUMTIM “NJOHJA DHE RESPEKTIMI I LIGJEVE NË KOSOVË”

Dy studentë nga Kolegji Universum, Lirim Hysenaj dhe Artina Lecaj, kanë përfunduar një hulumtim në …