Home / Poezi / Vargje poetike nga Ali Ramaj

Vargje poetike nga Ali Ramaj

Dhe kështu do të ç´mendem një ditë
të dashura mike e të dashur miqë…

Sa festoj ditëlindjen e njërit me lule plot
mbi varrin e tjetrit, gëzimin kthej në lot.

Dikush shtron sofrën për katërqindë veta
tjetrit nga mjerimi i është mërzitur jeta.

Përditë marrë pjesë në lot e gëzime
…që një ditë t´pëlqeni lamtumirën time.

Kuptohet, nese (s)do jem ç´mendur paraprakisht.

Ali Ramaj

Loading...

Lajmi Fresh

Diturie Hasanaj – Vargje poetike

*** Në qenien tënde njeri, ka dhëmbë të mirë, ka dhe dhëmbë që s’shihen me …