Home / Lajme / Svirca 17 vjet pa rrymë!

Svirca 17 vjet pa rrymë!

Tri familje në këtë fshat jetojnë me llamba të vajgurit

Fshati Svircë i komunës së Kamenicës mbi 17 vjet pa energji elektrike. Tri familje në këtë fshat jetojnë me llamba të vajgurit! Rruga gjatë dimrit është e pakalueshme për automjete të lehta. Familja katër anëtarëshe e Zarife Berishës jetojnë të izoluar nga bota edhe në shekullin e 21-të.

Loading...

Lajmi Fresh

Lajm Special : Sa më parë të vazhdojë dialogu

Bashkimi Evropian përshëndet marrëveshjen midis presidentëve të Kosovës dhe Serbisë, Hashim Thaçi dhe Aleksandar Vuçiq …