Home / Natyrë / Shkëlzen Rexha: Vjeshtë në Theth të Shqipërisë

Shkëlzen Rexha: Vjeshtë në Theth të Shqipërisë

Foto e realizuar në Theth, mbështetur dhe shoqëruar nga ERPOPRINT (Erzen Pozhari) të cilin e falenderojmë.
© Photo: Shkëlzen REXHA


Lajmi Fresh

Fotografi i ri Flakon Blaku kësaj radhe na befasoi me pamje dimri (FOTO)

Fotografi i ri nga Podujeva Flakon Blaku ekësaj radhe ka shfaqur pasionin e tij me …