Home / Lajme / Nuk kalon në lexim të parë projektligji për Buxhetin 2018

Nuk kalon në lexim të parë projektligji për Buxhetin 2018

Nuk ka kaluar në lexim të parë projektligji për Buxhetin 2018, njofton http://dritarjaonline.net

Nga 60 deputetë sa ishin të pranishëm, 58 kanë votuar pro, 1 kundër dhe 1 abstenim.

Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli, ka thënë se këtë pikë do ta hedhë sërish në votim gjatë kësaj seance.

Loading...

Lajmi Fresh

Edi Rama jep propozimin që të kemi një president gjithëkombëtar

Shefi i Qeverisë shqiptare, Edi Rama, ka propozuar një President gjithëkombëtar dhe një politikë kombëtare …