Home / Lajme / Lista Serbe i kërkon falje qytetarëve të Kosovës

Lista Serbe i kërkon falje qytetarëve të Kosovës

Shefi i gurpit parlamentar të Listës Serbe, Sasha Millosavleviq i ka kërkuar falje pubike qytetarëve të Kosovës në emër të kësaj liste për mosmiratimin e buxhetit të shtetit të Kosovës nga ana e deputetëve

Ai ka thënë se janë të gatshëm ta votojnë të dielën e 10 dhjetorit ashtu siç është propozuar për t“u mbajtur seanca,

 


Lajmi Fresh

HULUMTIM “NJOHJA DHE RESPEKTIMI I LIGJEVE NË KOSOVË”

Dy studentë nga Kolegji Universum, Lirim Hysenaj dhe Artina Lecaj, kanë përfunduar një hulumtim në …