Home / Natyrë / Liridon Shala prezanton fotografi të natyrës së Manastirit të Treskavecit

Liridon Shala prezanton fotografi të natyrës së Manastirit të Treskavecit

Artisti i fotografisë nga Prizreni në një vizitë që i ka bërë Manastirit të Treskavecit të Prilepit, ka realizuar fotografi profesionale, të cilat paraqesin pamje të bukura të bjeshkëve të asaj ane. /DritarjaOnline/

Loading...

Lajmi Fresh

MJESHTËR XENI (Më shumë se një portret për fotografin e talentuar Shkëlzen Rexha)

Namik Selmani Kur kemi qenë para fotografive të papërsëritshme të Luvrit në Paris, apo dhe …