Home / Teknologji / Lamborghini lançon modelin e tretë Lamborghini Video

Lamborghini lançon modelin e tretë Lamborghini Video

Lamborghini lançon modelin e tretë Lamborghini Video

Lamborghini lançon modelin e tretë Lamborghini Urus, Super SUV e parë, dhe krijon një vend të ri në segmentin luksoz me fuqinë benchmarking, performancën dhe dinamikën e vozitjes, dizajnin e pashembullt, luksin dhe përdorshmërinë e përditshme.


Lajmi Fresh

Apple lanson gjatë javës kompjuterin më të shtrenjtë deri më tani (VIDEO)

Apple ka futur edhe një produkt para përfundimit të vitit 2017. Kjo kompani ka paralajmëruar …