Home / Lajme / Lajmi Special : Pushteti nuk heq dorë, ja kur mund tentohet sërish shfuqizimi i Speciales

Lajmi Special : Pushteti nuk heq dorë, ja kur mund tentohet sërish shfuqizimi i Speciales

Pushteti nuk ka hequr dorë nga mësymja për ta shembur Gjykatën Speciale.

Kjo, pavarësisht faktit që ndërkombëtarët kanë ritheksuar pasojat për Kosovën që do të rridhnin nga një vendim i tillë, shkruan sot Koha Ditore.

Të mërkurën Kryesia e Kuvendit ka bërë përpjekjen e dytë brenda një muaji për ta çuar përpara iniciativën për shfuqizimin e Ligjit për Specialen. S’e ka mbërritur këtë qëllim. Ka dështuar, në mungesë kuorumi.

Burime të gazetës në Kuvend kanë treguar se deri në javën e ardhshme mund të tentohet sërish për ta kaluar iniciativën në Kryesi.

 

Loading...

Lajmi Fresh

Edi Rama jep propozimin që të kemi një president gjithëkombëtar

Shefi i Qeverisë shqiptare, Edi Rama, ka propozuar një President gjithëkombëtar dhe një politikë kombëtare …