Home / Dasmat / Kjo është dasma më e madhe që hyri në librat e rekordeve (Video)

Kjo është dasma më e madhe që hyri në librat e rekordeve (Video)

Mijëra njerëz morën pjesë në një dasmë tradicionale – një nga më të mëdhatë në vend.

Organizatorët shpresojnë që evenimenti në fshatin Arbanassi të hyjë në librat e rekordeve.

Dhëndri, Georgi Georgiev dhe nusja e tij Iva ftuan mbarë komunitetin në ditën e tyre të veçantë me një kusht – të gjithë duhet të vishnin kostume folklorike tradicionale bullgare.

Mysafirëve iu shërbyen fasule me mish në pjata dheu, ndërsa u harxhua gati 2 mijë litra verë e bërë vetë.

 

Loading...

Lajmi Fresh

Shumm bukur atmosfera nga grupi, si çdo herë 💋💗

Grupi Emracom – Potpuri 3 (Gezuar 2018) Shumm bukur atmosfera nga grupi, si çdo herë …