Home / Dasmat / Këngëtari i njohur Bekim Zymeri lansoi këngën më të re me titull “Nuk të lus për dashuri” (VIDEO)

Këngëtari i njohur Bekim Zymeri lansoi këngën më të re me titull “Nuk të lus për dashuri” (VIDEO)

Këngëtari i njohur Bekim Zymeri njofton adhuruesit e tij se ka lansuar këngën më të re me titull “Nuk të lus për dashuri”.

Tekstin e këngës e ka shkruar poeti dhe shkrimtari i njohur Odise Plaku. Orkestrimin e ka bërë Burim Krasniqi, ndërsa realizimin Red Media. Këngëtari Zymeri i falënderon bashkëpunëtorët e tij për përkushtim në kompletimin e kësaj kënge. /DritarjaOnline/

Loading...

Lajmi Fresh

Shumm bukur atmosfera nga grupi, si çdo herë 💋💗

Grupi Emracom – Potpuri 3 (Gezuar 2018) Shumm bukur atmosfera nga grupi, si çdo herë …