Home / Diasporë / Hysni Elshani atdhetar dhe humanist i madh

Hysni Elshani atdhetar dhe humanist i madh

Drenica djepi i shqiptarisë kjo vater e madhe kombëtare përveç që është tempull atdhetarie dije kulture dhe sporti ,është dhe vend i njerezeve bukëdhenes e humanist. Këto virtyte të larta i ka z Hysni Elshani shok e vëlla jete i imi nga nje familje me tradita dikur ish futbollist kontribues i madh për liri çlirim e bashkim kombëtar në tre lufterat çlirimtare.

Hysniu është një mergimtar puntor i palodhur afarist i nderuar dhe një njeri që ka kontribuar shumë në aksione humanitare dhe madje nuk ka deshire as emri ti permendet nga modestia. Na ka mbeshtetur ne ish luftetareve të UÇK -së në shumë raste nga 1999 e këtej me zemergjersinë e vet të madhe.

Duhet kujtuar se pa mergaten tonë kudo në botë as liri e as paqe ekonomike nuk do kishim andaj jemi falenderues se ne dhe mërgata jemi një.

Hysni Elshani është shembull i shqiptarit të madh dhe patriot një burrë i rrallë i kombit.

Erald Selca

Loading...

Lajmi Fresh

VAJZA E PARË E SHKA “SHQIPONJAT E MEDVEGJËS”

Shkruan Rrahman Hyseni Para se ta kuptoni kush është vajza e parë në SHKA “Shqiponjat …