Home / Natyrë / Endrit Nura përmes fotografisë dëshmon pasionin që ka për faunën

Endrit Nura përmes fotografisë dëshmon pasionin që ka për faunën

“Ai që dashuron ka diçka më hyjnore se ai që lejon të dashurohet.
Është ajo që më së shumti frymëzon njerëzit për virtyte dhe lumturi.
Qoftë kur ata janë gjallë e qoftë kur vdesin.” Me këto fjalë artisti nga Mitrovica, Endrit Nura ka bashkëngjitur pamjet që i ka fokusuar, duke shprehur dashurinë dhe pasionin që ka për faunën. /DritarjaOnline/


Lajmi Fresh

Fotografi i ri Flakon Blaku kësaj radhe na befasoi me pamje dimri (FOTO)

Fotografi i ri nga Podujeva Flakon Blaku ekësaj radhe ka shfaqur pasionin e tij me …