Home / Natyrë / EKSKLUZIVE: Arian Mavriqi arriti ta fotografoj në Kosovë llojin e zogut King Fisher (Kingu)

EKSKLUZIVE: Arian Mavriqi arriti ta fotografoj në Kosovë llojin e zogut King Fisher (Kingu)

Artisti i fotografisë Arian Mavriqi po kontribuon shumë në eksplorimin e natyrës. Ai arriti ta fotografoj në Kosovë llojin e zogut King Fisher (Kingu), shkruan DritarjaOnline.

King Fisher (Kingu) nje zog shumë i bukur të cilin arritem ta fotografojmë edhe në Kosovë, ndoshta për herë të parë ketë lloj në trojet tona. Fotografia është shkrepur sot afër lumit “kriva reka” në Kamenicë dhe siç dihet ky zog jeton afër lumenjëve pasi që aty gjuan peshqë. Është zogu më i bukur që kam fotografuar deri sot, tha Mavriqi. /DritarjaOnline/


Lajmi Fresh

Fotografi i ri Flakon Blaku kësaj radhe na befasoi me pamje dimri (FOTO)

Fotografi i ri nga Podujeva Flakon Blaku ekësaj radhe ka shfaqur pasionin e tij me …