Home / Lajme (page 2)

Lajme

Lajme

Mësim i Gjuhës Angleze duke komunikuar me profesorë ndërkombëtarë!

Anglia Examinations Kosovo sjell për herë të parë në Kosovë kurse të Gjuhës Angleze me metodën më të shpejt dhe më efektive të përvetësimit të saj, duke komunikuar me profesorë ndërkombëtarë. Kurset ofrohen në të gjitha nivelet dhe për të gjitha moshat. Pse duhet zgjedhur Anglia Examinations Kosovo për kurse të gjuhës …

Më Shumë

Lajm Special : Sa më parë të vazhdojë dialogu

Bashkimi Evropian përshëndet marrëveshjen midis presidentëve të Kosovës dhe Serbisë, Hashim Thaçi dhe Aleksandar Vuçiq për vazhdimin e dialogut për normalizimin e marrëdhënieve dhe bashkëpunimi mes dy palëve në hetimin e vrasjes së Oliver Ivanoviq do të jetë i rëndësishëm për policinë e Kosovës dhe organet hetimore, është thënë në …

Më Shumë

MTI inicion hetimet për çmimet anti-dumping për importin e qumështit

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë (MTI), ka marrë vendim për fillimin e hetimeve e çmimeve anti-dumping për importin e qumështit dhe produktet e qumështit me përmbajtje të yndyrës bimore dhe shtazore në Republikën e Kosovës. Ministri i Tregtisë dhe Industrisë e ka marrë këtë vendim para dy ditësh, në mbështetje …

Më Shumë