Home / Kuriozitete

Kuriozitete

Kuriozitete

Hajnat me fytyrë të Donald Trump

Policia italiane i ka arrestuar dy vëllezër për plaçkitjen e dhjetëra makinave të parave. Gjatë këtij akti, të dyshuarit mbanin maska me fytyrë të presidentit amerikan Donald Trump, Kjo ngjarje na përkujton filmin “Point Break”, ku luajnë aktorët Keanu Reeves dhe Patrick Swayze, në të cilin një grup sërfuesish mbanin …

Më Shumë