Home / Kuriozitete / Anulimin e gjykates speciale, me pula e me qura? VIDEO
Loading...

Lajmi Fresh

Mrekullia e memorizimit të Kuranit, Kurani dhe Shkenca

Memorizimi I Kuranit Studimet bashkëkohore tregojnë se mësimi i Kuranit përmendësh, forcon imunitetin e trupit …