Home / Diasporë / Agron Zeqiraj tifozi i madh i Messit dhe Kombëtares

Agron Zeqiraj tifozi i madh i Messit dhe Kombëtares

Bashkëatdhetari ynë që jeton dhe vepron me dekada në SHBA mërgimtari atdhetar shoku e vëllau im Agron Zeqiraj është tifozi numër një i jashtëtokesorit futbollistit numër një Leo Messit dhe sportit shqiptar.

Ai ka ndjek në disa turne në SHBA Barcelonen Messin yjet tjera dhe përballjet Argjentinë-Brazil.

Agroni njeh futbollin deri në detaje dhe sportin kombëtar e ndërkombëtar . Agroni njihet dhe për humanizmin.

Për DritarjaOnline

Bashkëpuntori Erald Selca


Lajmi Fresh

Alarmi: Emigrimi po ndikon në uljen e popullatës

Trendët demografike të popullsisë në Kosovë do të shënojnë një bilanc negativ deri në vitin …