Home / Lajme / 5-vjeçari nga Tirana pranohet në organizatën botërore të gjenive, e frikshme ajo që mund të bëjë

5-vjeçari nga Tirana pranohet në organizatën botërore të gjenive, e frikshme ajo që mund të bëjë

Dionisi, pasi na habiti me aftësitë e tij në astronomi, matematikë, gjeografi, kimi, anatomi, biologji, gjuhë të huaja etj…
Ai i është nënshtruar testit të inteligjencës dhe rezultoi mbi percentilin 99.9, pra më i rrallë se 0.1% i popullsisë duke u pranuar në shoqatën botërore të gjenive dhe duke u bërë kështu shqiptari i parë që pranohet në këtë organizatë. Testi është zhvilluar në praninë e një psikologu.

Loading...

Lajmi Fresh

Kandidati i PDK-së dyshohet për falsifikim të parave

Besim Rexhepi, kandidati i PDK-së për asamblist në Kuvendin Komunal të Vitisë, është arrestuar në …