Home / Diasporë / 17 Vite pa ty baca Jashar Salihu

17 Vite pa ty baca Jashar Salihu

Po bëhen 17 vite pa ty Gjeneral i UÇK -së diplomat intelektual ish i burgosur politik veprimtar i palodhur kombëtar baca ynë tribuni popullor Jashar Salihu një nga figurat më të mëdha të rezistences kundër pushtimit jugosllav Titist dhe Millosheviçian.

Kuader i madh i LPK së, burrë i madh i pendes organizimit dhe luftës çlirimtare baca Jashar është një nga më meritoret për liri e çlirim.

Ai terë jetën e shkriu deri sa nuk e mori nga ne veç fizikisht sëmundja e mallkuar për atdhe për Shqipërinë me viset e saja.

Me shkruar për bacen me tonelata artikuj nuk mjaftojnë sepse ai ishte unikal i thjeshte i dashur modest dhe i rreptë kundër armiqëve tonë. I paharruar qoftë kujtimi për ty baci Jashar eh lis Shqipnie

Erald Selca

Loading...

Lajmi Fresh

Me vargjet e Naimit, në torte, u hap klasa në gjuhën shqipe në Fürstenfeldbruck

Këshilli për Mësimin Plotësues në Gjuhën Shqipe në Bavari, në bashkëpunim me Këshillat e prindërve, …